Últimas noticias Hemeroteca

Sábado, 24 de Agosto de 2019

Otras localidades

A Valladolid via Manchester

El Manchester City contracta la jove promesa del Girona, Pedro Porro, i el cedirà al Valladolid

L'últim partit de Pedro Porro amb la samarreta del Girona va ser el trofeu Costa Brava, disputat la primera setmana d'agost. /

Pedro Porro va aterrar al juvenil del Girona fa dos anys i la temporada passada ja es va doctorar a primera amb només 19 anys. Va disputar 32 partits de lliga, 2 de Copa i el seu paper li va valer anar convocat amb la selecció espanyola sub 21.

El novembre va passar a tenir fitxa de professional, la seva clàusula de rescissió va créixer fins als 50 milions d'euros però, amb al descens, el seu valor ha baixat i el Girona ha hagut de desprendre's d'ell per molt menys del que preveia.

Les xifres no s'han fet oficials però el Girona no estava disposat a deixar-lo anar per menys de 12 milions d'euros i això és el que, es presumeix, ha pagat per ell el Manchester City, que el cedirà, previsiblement, al Valladolid.

És una operació per evitar que el jugador s'escapi de l'òrbita del City i pugui seguir progressant a Primera en un club on, es presumeix, tindrà minuts.

El director esportiu del Girona, Quique Cárcel, no amaga que l'operació servirà per desencallar les incorporacions que encara falten per completar la plantilla. En principi, el club treballa per portar un defensa central o dos més i un parell més de reforços per al mig del camp.

També hi ha sobre la taula l'operació més difícil, la que ha de permetre que Cristhian Stuani es quedi a Girona per jugar a Segona Divisió. El club li garanteix el sou de Primera a Segona, cosa que el convertirà en un dels jugadors més ben pagats de la categoria.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?