Hoy por Hoy GironaHoy por Hoy Girona
Actualidad

Lex Ànima denuncia la desaparició de 15 gats i paranys a Riumors

A Riumors, a l'Alt Empordà, un poble de gairebé 400 habitants, denuncien que un individu es dedica a posar paranys contra els gats que viuen al carrer.

Les ferides possiblement causades per un parany que va patir un dels gats que viuen al carrer a Riumors. / Cedida per Lex Ànima

Riumors

L'associació Lex Ànima, lligada a la Comissió de Protecció dels Drets dels Animals del Col·legi de l'Advocacia de Girona, critica que han desaparegut una quinzena d'animals en els últims dos mesos i que molts altres tenen ferides. L'entitat de defensa dels animals ha difós el cas d'un gat a qui han hagut d'intervenir quirúrgicament i que es quedarà coix després de patir quatre talls profunds a dues de les potes, com ha explicat la vicepresidenta de l'entitat Magda Pujol.

Magda Pujol: "Molts gats han desaparegut"

00:26

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000196433/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

La Guàrdia Civil i els Agents Rurals estan investigant qui està posant aquests paranys per gats. L'ajuntament de Riumors preveu encarregar un servei per esterilitzar els gats i, així, controlar les colònies que viuen al carrer.

David Parreño Mont

David Parreño Mont

Cubre información local en Ràdio Girona desde 2018. Graduado en Humanidades y Periodismo por la Universitat...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00