Últimas noticias Hemeroteca

Miércoles, 08 de Abril de 2020

Otras localidades

CORONAVIRUS | EN DIRECTO CORONAVIRUS | EN DIRECTO La Comunidad de Madrid confirma 4.750 muertos en residencias de mayores

Palafrugell prohibirà fumar a la platja

Seria el primer municipi de la Costa Brava en prohibir fumar a totes les seves platges

Platja de Palafrugell

Platja de Palafrugell / Ajuntament de Palafrugell

El govern tripartit de Palafrugell està d'acord en prohibir fumar a tot el lítoral maritím de cares a la pròxima temporada d'estiu. És una mesura que busca acabar amb l'incivisme i reduir la contaminació que causa el tabac a la platja.

L'alcalde en funcions, Joan Vigas, diu que el nombre de burilles no ha deixat de créixer en els últims anys.

Es preveu posar el focus en la conscienciació, i instal·lar cartells informatius a cada platja per avisar als visitants que aquell és un espai lliure de fum. En cas d'incomplir la normativa, però, s'està valorant implantar sancions.

D'aquesta manera, s'afegeix a altres platges de la Costa Brava on actualment no està permès fumar, com la de Sant Feliu, Sant Pol o Canyerets a Sant Feliu de Guíxol,s o la platja de Fenals, Canyelles o Sa Boadella a Lloret de Mar.

A la platja de Sant Martí d'Empúries, a l'Escala es va fer una prova fa quinze anys, però es va decidir eliminar la restricció perquè no es volia arribar al punt d'haver de posar multes.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?