Hoy por Hoy GironaHoy por Hoy Girona
Actualidad

Festival ÉsDansa: danses de Tanzània, Corea, Armènia i Tahití

Són les propostes internacionals d'un festival que busca fer visible la dansa d'arrel tant catalana com internacional, i que s'allargarà fins diumenge

Una companyia de danses tradicionals de Guatemala interpretant un ball típic del seu país en la presentació del Festival Ésdansa / Aleix Freixas ACN

Les Preses

El Ballet Folklórico Nacional de Guatemala va donar ahir el tret de sortida del festival amb una mostra de dansa maia. Va ser la primera de les danses patrimoni cultural i material de la humanitat amb les quals comptarà el festival. Entre elles, Tahití, que s'ha sumat a última hora a la llista de països convidats, després que la companyia otomana hagi anul·lat la seva gira per Europa.

Aquestes propostes internacionals se sumen a les danses del contrapàs de Laia Santanach, un repàs a les danses de la mort amb Miquel Barcelona o l'espectacle Nues de l'Esbart Maragall.

Creacions i experiències que la directora del festival, Núria Feixes, diu que busquen la convivència entre la dansa contemporània i la dansa d'arrel.

El festival també comptarà amb xerrades i tertúlies, experiències i tallers de formació per poder viure les danses tradicionals en primera persona.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00