Sociedad

Gumbau: "És un pas enrere en la categoria però un pas endavant en la meva carrera"

El migcentre de Campllong espera tornar a sentir-se futbolista a Girona

El director esportiu, Quique Cárcel, diu que pot jugar en totes les posicions del mig del camp

Gerard Gumbau avui a la sala de premsa de Montilivi. / Imatge: Girona FC

Girona

El migcampista Gerard Gumbau ja va debutar diumenge passat (24') contra l'Sporting però encara no havia estat presentat. Avui davant dels micròfons ha volgut deixar clar que encara sigui "un pas enrera en la categoria", tornar al club on va "créixer" ha de suposar "un pas endavant" en la seva carrera.

El director esportiu, Quique Cárcel, ha dit que tenia clar que "després de la sortida de Pere Pons", volien "algú amb ADN gironí" i que, tot i que no és un jugador exactament de les mateixes característiques que el de Sant Martí Vell, té cos i condicions per adaptar-se a les necessitats de l'equip a l'hora de fer feina fosca. Amb tot, el club segueix buscant un o dos elements d'aquest perfil.

Gerard Gumbau, jugador del Girona

00:24

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000196586/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Un Pere Pons que, segons Gumbau, "és un gran exemple" i creu que "la il·lusió dels de la casa" és "un plus" en una plantilla que sap que té la pressió de l'equip que baixa de categoria.

Quique Carcel, director esportiu del Girona

00:33

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000196587/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

La cadira que ha deixat buida a la sala de premsa Gumbau l'ha ocupat poc després l'última incorporació blanc i vermella, el central uruguaià de 20 anys, Santi Bueno.

Bueno és un central d'alçada que ha jugat les dues últimes temporades al Peralada cedit pel Barça B, club del que es va desvincular fa uns dies. Amb l'equip xampanyer -aleshores filial del Girona i entrenat per l'actual segon entrenador, Narcís Pèlach- va disputar 41 partits i va fer 3 gols.

Santi Bueno, jugador del Girona

00:12

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000196588/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El jugador ha dit que és conscient que amb Juanpe, Ignasi Miquel, Alcalá i Ramalho, si acaba firmant, haurà d'esperar la seva "oportunitat".

Raül Muxach

Raül Muxach

En Ràdio Girona desde 1998. Redactor de informativos y narrador de partidos de futbol y baloncesto.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00