Última hora

Irán denuncia explosiones en su territorio y activa las defensas aéreas: EEUU apunta a Israel como autor del ataque

Sociedad

Ramalho, capítol III

El Girona anuncia la tornada del defensa central Jonás Ramalho, sense equip després d'abandonar Montilivi

També lliga la cessió del lateral dret de l'Eibar, Jordi Calavera

Jonás Ramalho en un dels partits amb el Girona de la temporada passada. / Imatge: Girona FC

Girona

El Girona segueix reforçant la defensa amb dos jugadors amb experiència a Segona Divisió i un d'ells és de sobra conegut; Jonás Ramalho. El basc encetarà la seva tercera etapa a Montilivi, d'on en va sortir l'estiu passat amb la intenció de quedar-se a Primera.

Gairebé dos mesos després, però, l'ex de l'Athletic seguia sense equip i el Girona anava curt de defenses després de les sortides de Bernardo i Muniesa. L'entesa és per tres anys i el central -que també pot jugar de lateral dret- no necessitarà adaptació, tan si Juan Carlos Unzué vol seguir jugant amb defensa de 3 com si vol optar per sistemes amb 4 defenses.

Ramalho (26 anys) ha vestit 152 vegades la samarreta del Girona entre Segona i Primera. Va aterrar a Montilivi el curs 2013/2014 amb 20 anys cedit per l'Athletic, que el va tornar a cedir l'any següent. La campanya 2015/2016 va tornar al seu club i va acabar jugant al filial, a Segona, per recuperar-se d'una greu lesió. Va tornar a Girona l'any de l'ascens (2016-17) i va disputar les dues campanyes de Primera.

Jordi Calavera també té llarga experiència a Segona tot i tenir només 24 anys. Propietat de l'Eibar, ha tastat la categoria amb el Nàstic de Tarragona, el Lugo i l'Sporting de Gijón. La temporada passada se la va passar gairebé tota en blanc degut a les lesions i només va debutar de manera simbòlia a Primera amb l'equip armer. Serà la seva segona experiència a les comarques de Girona perquè la temporada 2014/2015 va disputar 15 partits amb l'Olot a Segona B.

Raül Muxach

Raül Muxach

En Ràdio Girona desde 1998. Redactor de informativos y narrador de partidos de futbol y baloncesto.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00