Últimas noticias Hemeroteca

Miércoles, 18 de Septiembre de 2019

Otras localidades

Trobats en bon estat el Salvador i la Teresa

Els han trobat a Burriana (Castelló) dins del remolc de l'Ajuntament on estaven guardats

Els gegants dins del remolc /

Els ha trobat un membre de la colla gegantera de Burriana, que ha alertat la Guàrdia Civil. Els agents han obert el remolc, que estava abandonat en un descampat i s'hi han trobat els dos gegants. A més a més, també han pogut verificar el bon estat de les peces, que daten de 1930.

Demà al matí, la colla gegantera del Vendrell anirà a recollir-los per retornar-los a l'Ajuntament, que és on reposen habitualment els gegants de la vila. Marc Rodero, secretari de la colla, assegura que es mostren "contents, feliços i satisfets". A més a més, ha afegit que la difusió per les xarxes socials ha donat fruit, arribant al "resultat final que desitjava tothom"

Ajuntament i entitats havien fet una crida a la col·laboració ciutadana, en la qual també s'adreçaven als lladres i els demanaven que tornessin el Salvador i la Teresa, pel seu valor sentimental.

La investigació continua, ja que no s'ha localitzat els autors d'un robatori que, la matinada de diumenge passat, van assaltar un magatzem municipal per endur-se el remolc amb els gegants a dins.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?