Sociedad
Gegants del Vendrell

Trobats en bon estat el Salvador i la Teresa

Els han trobat a Burriana (Castelló) dins del remolc de l'Ajuntament on estaven guardats

Els gegants dins del remolc / Gegants del Vendrell

El Vendrell

Els ha trobat un membre de la colla gegantera de Burriana, que ha alertat la Guàrdia Civil. Els agents han obert el remolc, que estava abandonat en un descampat i s'hi han trobat els dos gegants. A més a més, també han pogut verificar el bon estat de les peces, que daten de 1930.

Demà al matí, la colla gegantera del Vendrell anirà a recollir-los per retornar-los a l'Ajuntament, que és on reposen habitualment els gegants de la vila. Marc Rodero, secretari de la colla, assegura que es mostren "contents, feliços i satisfets". A més a més, ha afegit que la difusió per les xarxes socials ha donat fruit, arribant al "resultat final que desitjava tothom"

Ajuntament i entitats havien fet una crida a la col·laboració ciutadana, en la qual també s'adreçaven als lladres i els demanaven que tornessin el Salvador i la Teresa, pel seu valor sentimental.

La investigació continua, ja que no s'ha localitzat els autors d'un robatori que, la matinada de diumenge passat, van assaltar un magatzem municipal per endur-se el remolc amb els gegants a dins.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00