Sociedad

Coulibaly tanca la plantilla de l'Uni

La pivot maliana amb passaport francès viurà la seva tercera etapa a Fontajau

'Mima' Coulibaly en una imatge de la seva última etapa a Fontajau. / Imatge: Spar Citylift Girona

Girona

El director esportiu de l'Spar Citylift Girona, Pere Puig, ha aplicat aquella màxima de "val més boig conegut que savi per conèixer" per cobrir la baixa de Nadia Colhado i ha escollit Naignouma 'Mima' Coulibaly per rellevar la brasilera.

La pivot maliana amb passaport francès viurà la seva tercera etapa a Fontajau, on ja va recalar la temporada 2015/2016 per jugar l'Eurolliga -com ara- i mitja de la 2016/2017 -va arribar el gener-.

Pere Puig, director esportiu Uni Girona

00:18

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000196773/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Segons Pere Puig, amb Coulibaly incorporen, a part de punts, duresa defensiva i rebot i el seu passaport comunitari permetrà que no s'hagi de descartar ningú per jugar Eurolliga. Les places extracomunitàries seran per Sykes i Elonu.

Coulibaly s'ha passat l'última temporada en blanc per una lesió al genoll però Puig diu que "la coneixença" que tenen d'aquesta jugadora els fa "esvair qualsevol dubte". També destaca que ho ha posat "molt fàcil" per venir.

Amb Coulibaly, la plantilla queda tancada. Laia Palau i Núria Martínez seran les bases, Helena Oma, Rosó Buch, Petrovic, Sykes i Mendy seran les jugadores de perímetre i Elonu, Adjukovic, Araujo i Coulibaly les interiors.

Raül Muxach

Raül Muxach

En Ràdio Girona desde 1998. Redactor de informativos y narrador de partidos de futbol y baloncesto.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00