Sábado, 19 de Septiembre de 2020

Otras localidades

societat

Els naturistes demanen que es respectin les platges nudistes

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu / ACN

Els naturistes tarragonins demanen que es respectin les zones de tradició nudista davant l’augment de banyistes amb roba que s'ha experimentat els darrers anys. La platja del Torn de l’Hospitalet es manté com a l’excepció: gairebé la totalitat dels banyistes practiquen nudisme.

El col·lectiu, tot i ser conscient que la seva opció es minoritària, demana que es respecti la tradició d'aquests indrets. Lamenten que cada cop més, els usuaris tèxtils, com anomenen als banyistes amb roba, s'inclinin per les platges nudistes per les seves característiques idíl·liques. Manel Mondejar, president de l'associació d'amics de la platja naturista del Torn lamenta l’increment de banyadors i destaca que ells no van a les platges dels tèxtils i no hi van.

Una d'aquestes platges és la Waikiki, a Tarragona, on la proximitat d'alguns càmpings on no es duu a terme la pràctica nudista està desplaçant als banyistes habituals.

Mondejar però, reconeix que encara hi ha espais on impera el nudisme. És el cas de la platja del Torn a l'Hospitalet de l'Infant, on hi ha un càmping nudista, o la Savinosa a Tarragona, que reuneix unes característiques úniques.

Es calcula que unes 2.000 persones practiquen el nudisme habitualment a la demarcació de Tarragona.

 

 

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?