Últimas noticias Hemeroteca

Miércoles, 18 de Septiembre de 2019

Otras localidades

Els naturistes demanen que es respectin les platges nudistes

Imatge d'arxiu /

Els naturistes tarragonins demanen que es respectin les zones de tradició nudista davant l’augment de banyistes amb roba que s'ha experimentat els darrers anys. La platja del Torn de l’Hospitalet es manté com a l’excepció: gairebé la totalitat dels banyistes practiquen nudisme.

El col·lectiu, tot i ser conscient que la seva opció es minoritària, demana que es respecti la tradició d'aquests indrets. Lamenten que cada cop més, els usuaris tèxtils, com anomenen als banyistes amb roba, s'inclinin per les platges nudistes per les seves característiques idíl·liques. Manel Mondejar, president de l'associació d'amics de la platja naturista del Torn lamenta l’increment de banyadors i destaca que ells no van a les platges dels tèxtils i no hi van.

Una d'aquestes platges és la Waikiki, a Tarragona, on la proximitat d'alguns càmpings on no es duu a terme la pràctica nudista està desplaçant als banyistes habituals.

Mondejar però, reconeix que encara hi ha espais on impera el nudisme. És el cas de la platja del Torn a l'Hospitalet de l'Infant, on hi ha un càmping nudista, o la Savinosa a Tarragona, que reuneix unes característiques úniques.

Es calcula que unes 2.000 persones practiquen el nudisme habitualment a la demarcació de Tarragona.

 

 

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?