Sociedad

Cárcel: "Esperem que l'equip comenci a tenir bons resultats perquè es vegi que fem les coses bé"

El director esportiu del Girona no descarta incorporar un lateral esquerre

El director esportiu del Girona en una imatge d'arxiu. / Imatge: Girona FC

Girona

El director esportiu del Girona, Quique Cárcel, reconeix que se li està fent llarg el mercat d'estiu. Amb encara algunes incògnites importants per resoldre a la plantilla, el màxim responsable esporitu del Girona ha donat a entendre que el moment passaria més bé si no portessin un punt de sis possibles. "Esperem que l’equip comenci a tenir bons resultats perquè es vegi que també estem fent les coses bé”, ha explicat durant la presentació del lateral Jordi Calavera.

El principal interrogant a falta de 5 dies perquè es tanqui el mercat és la continuïtat de Stuani. Segueix entrenant amb el Girona però al club no les tindran totes fins que expiri el mercat de fitxatges a menys que l'uruguaià prengui la iniciativa i digui que es queda.

Quique Carcel, director esportiu del Girona

00:09

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000196860/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Tampoc és clar que el Choco Lozano acabi el curs a Montilivi o que ho faci Bounou. De la mateixa manera, hi ha operacions en marxa per seguir reforçant l'equip. Tot i que el tècnic ha dit que no és prioritari un pivot defensiu, estan atents al mercat com també ho estan per si apareix una oportunitat per reforçar el lateral esquerre.

Cárcel ha explicat que “és un privilegi tenir Aday o Mojica a Segona però venen de lesions llargues i això fa que si surt alguna cosa al mercat que ens doni més seguretat potser ho farem”

Raül Muxach

Raül Muxach

En Ràdio Girona desde 1998. Redactor de informativos y narrador de partidos de futbol y baloncesto.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00