Últimas noticias Hemeroteca

Viernes, 10 de Abril de 2020

Otras localidades

CORONAVIRUS | ÚLTIMA HORA CORONAVIRUS | ÚLTIMA HORA Los muertos por coronavirus en todo el mundo ya superan los 100.000

Figueres torna a bellugar al ritme de l'Acústica

Dorian, Oques Grasses, Fangoria, Buhos o Lildami són alguns dels caps de cartell de l'Acústica de Figueres d'aquest any

Festival Acústica de Figueres

Festival Acústica de Figueres / Vibra comunicació (EUROPA PRESS)

Artistes d'estils ben diferents es concentren durant quatre dies a la ciutat de Figueres... en la divuitena edició de l'Acústica. Des de grups clàssics, com Fangoria, a grups catalans propis de festes majors, com Oques Grasses, Buhos, Zoo o la Pegatina, passant també per grups d' indie-pop, com Dorian, o la música urbana, com Lildami.

Un festival que com explica el seu director, Xavi Pascual, sempre aposta per artistes emergents o futures promeses, com Lauren Nine o Bravas, que més d'una vegada han acabat triomfant anys després, com Lildami.

Com cada any, el festival també oferirà l'Acustiqueta, amb grups pels més menuts com El Pot Petit, Heavy per Xics, Dàmaris Gelabert o l'Orquestra Di-Versiones.

I més enllà de les tres zones de food trucks, el mercat de joves dissenyadors, la fira del Disc i l'Acústica Club Fan, el festival afegeix aquest any la Walk Street, un nou espai d'oci inspirat en els night markets del sud-est asiàtic, on hi haurà, fins i tot, una barberia, sota unes llums dissenyades per Salvador Dalí.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?