Últimas noticias Hemeroteca

Lunes, 16 de Septiembre de 2019

Otras localidades

Els pilots de Ryanair faran vaga pel tancament de bases

Durant 5 dies de setembre per oposar-se al tancament de bases com la de Girona

La roda de premsa del SEPLA / ()

El sindicat SEPLA va presentar ahir al matí la sol·licitud de mediació i en cas que no funcioni convocaran vaga els dies 19, 20, 22, 27 i 29 de setembre. El motiu, el mateix que els tripulants de cabina... el tancament de 4 bases de l'estat, entre les quals la de Girona.

L'anunci de la vaga dels pilots arriba després que els tripulants de cabina hagin convocat 10 jornades de vaga, la primera aquest diumenge.

El tancament de la base de Girona - que es farà efectiu a partir del 8 de gener de 2020 - suposaria l'acomiadament de 164 treballadors... i els sindicats calculen que a tot l'Estat podria afectar a 120 pilots.

L'empresa diu, però, que no afectarà a cap ruta. Precisament, ahir al matí, la Generalitat i la direcció de Ryanair es van reunir a porta tancada per aclarir quines són les intencions de la companyia a l'aeroport gironí.

La base de Girona és simbòlica perquè va ser la primera que va establir la companyia irlandesa en tot el sud d'Europa el 2004. L'arribada de Ryanair va impulsar l'aeroport fins a xifres històriques, amb més de 5 milions i mig de passatgers. A dia d'avui encara porta el 73% dels viatgers.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?