La Graderia GironaLa Graderia Girona
Deportes

Cristhian Stuani: "És una de les decisions més importants de la meva carrera"

El davanter uruguaià del Girona reconeix que ha refusat ofertes molt importants però està convençut d'haver "pres la decisió correcta" perquè creu en l'equip i perquè aquí s'hi sent "com a casa"

Unes 300 persones han aclamat Stuani a les graderies de Montilivi

Cristhian Stuani renovat fins el 2023 / Raul Muxach

Girona

Cristhian Stuani ha explicat que "tenia una espina clavada" i que va viure el descens amb "amargor". També ha reconegut que "ha estat un estiu dur", en el que ha rebut "moltes ofertes" però a tres dies perquè s'acabi el mercat d'estiu està compromès i convençut que ha encertat prenent "una de les decisions més importants de la meva carrera".

Cristhian Stuani: "Ha sido un verano duro. Creo que es una de las decisiones más importantes de mi carrera"

00:24

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000197021/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Aposta per Girona perquè hi té el reconeixement de la gent que el rodeja i perquè la seva familia i ell s'hi senten com a casa i perquè el Girona ha fet un projecte potent per intentar tornar l'equip a Primera.

"He pres la decisió correcta, aquí és tot perfecte i ho serà més quan tornem a Primera", ha fet èmfasi. L'uruguià accepta el rol de ser el pal de paller, reconeix que la categoria és complicada i que cal anar pas a pas, començant per diumenge, un partit que ja disputarà.

Segons ha explicat, ha superat les molèsties al pubis, ja ha entrenat amb normalitat i vol tenir els primers minuts contra el Málaga: "tinc ganes de jugar i de veure guanyar l'equip".

Cristhian Stuani: "Las molestias que tenía en el pubis, estoy mejor"

00:31

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000197020/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

4 anys amb variables

Stuani ha firmat una millora contractual i un allargament de contracte que el convertirà en jugador del Girona fins el 2023 però tan el propi jugador com el director esportiu, Quique Cárcel, han explicat -sense entrar en detalls- que la vinculació té clàusules i objectius que s'han d'anar donant perquè s'arribin a complir aquests quatre anys.

Cárcel ha reconegut que, tot i que en un mercat obert i amb un cartell com el de Stuani res era segur fins que firmés la renovació, sempre ha "sabut que estava molt bé aquí" i per això mai va "perdre la fe". També ha revelat que just després de baixar van tenir una conversa amb Stuani i el va "veure molt tocat".

Raül Muxach

Raül Muxach

En Ràdio Girona desde 1998. Redactor de informativos y narrador de partidos de futbol y baloncesto.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00