Últimas noticias Hemeroteca

Lunes, 16 de Septiembre de 2019

Otras localidades

Riesgo i Oliván, blanc i vermells

El Girona incorpora el porter de Deba per cobrir la sortida de Bounou al Sevilla

Oliván arriba procedent del Cádiz per reforçar la banda esquerra de la defensa

Riesgo en una imatge d'arxiu. /

Productiu últim dia de mercat per al Girona. El club de Montilivi va incorporar amb poques hores de diferència un porter i un lateral esquerre per acabar d'apuntalar la que molts consideren la millor plantilla de Segona.

El porter no necessita quasi presentació. Asier Riesgo té 35 anys, acumula 185 partits a Primera amb la Real Sociedad, Recreativo, Osasuna i Eibar i 128 a Segona amb els dos equips bascs i el navarrès. També ha disputat 21 partits amb la selecció espanyola en categories inferiors. Estava lliure des que es va desvincular del club armer i ve a aportar competència a Juan Carlos, el teòric titular.

La seva idea inicial era convertir-se en el tercer porter del Manchester City però una norma que impedeix als clubs anglesos tenir més de 17 jugadors estrangers van impedir-ho. Des d'aleshores, ha estat un dels quatre o cinc porters que el Girona tenia en el punt de mira si finalment Bounou acabava marxant, com ha passat.

Brian Olivan, en canvi, és un jugador jove de 25 anys que ha jugat les tres últimes campanyes amb el Cádiz a Segona. En la primera va ser titular indiscutible i en les dues últimes havia perdut aquesta condició.

L'objectiu del seu fitxatge és atendre la petició del tècnic, Juan Carlos Unzué, que vol algú més per una posició en la que tant Mojica com Aday acaben de superar lesions molt importants.

Les dues arribades coincideixen amb les sortides del Choco Lozano al Cádiz i de Bounou al Sevilla. Son dues cessions "pagades", ha explicat el director esportiu, Quique Cárcel, que ha afegit que això els dona límit salarial perquè es tracta de jugadors que tenien fitxes altes.

El club conserva un racó per si ha de fer algun moviment al mercat d'hivern però Cárcel espera no haver-lo de fer perquè entén que tenen una "plantilla molt competitiva".

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?