Sociedad

La Generalitat es planteja deixar d'injectar diners a Ryanair

El govern creu que no han servit per fer créixer el número de passatgers

Cada any Ryanair rep 3 milions i mig d'euros de fons públics

Avions de Ryanair. / Ryanair Arxiu

Girona

La Generalitat demanarà a AENA que rebaixi les taxes a l'aeroport de Girona per fer que Ryanair no marxi. És la proposta del govern per intentar desencallar la situació, tot i que alhora asseguren que cal canviar el model actual, que passa per subvencionar a aquestes aerolínies perquè segueixin operant en aeroports com el gironí.

Cada any Ryanair rep 3 milions i mig d'euros de fons públics. Unes ajudes que ha qüestionat la mateixa Comissió Europea i que el govern català creu ara que s'hauran d'acabar perquè no han servit per fer créixer els passatgers a l'aeroport. El secretari d'Infaestructures, Isidre Gavín, creu que en comptes de subvencionar una companyia en concret, sinó millorar les condicions de l'aeroport. Ho ha dit al programa 'Soroll Girona'.

Isidre Gavín, secretari d'Infraestructures

08:03

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000197144/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El govern català acusa AENA de rentar-se les mans en el conflicte pel tancament de la base de Ryanair a Girona i per això demana rebaixi les taxes de l'aeroport per fer-lo més competitiu i retenir Ryanair.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00