Deportes

Calderón: "Asumir una deuda de 800 millones en el Madrid es un error grave"

L'expresident del Madrid Ramón Calderón ha analitzat al "Què t'hi jugues!" el moment econòmic i esportiu que travessa el Madrid, i la cursa fallida amb el Barça per fitxar Neymar

Getty Images

Barcelona

Sempre polèmic, l’expresident del Reial Madrid, Ramón Calderón, ha passat pel “Què t’hi jugues!” i ha criticat la gestió de l’actual president Florentino Pérez. Segons Calderón, el club blanc acumula un deute genèric de 800 milions d’euros, i aquest fet, per a ell, és un greu error: “Asumir una deuda de 800 millones en un club grande como el Madrid es un error grave”. Respecte a la reforma de l’estadi Santiago Bernabeu, Calderón s’ha mostrat escèptic: “Del estadio no se ha quejado nadie. Es un capricho de Florentino que vamos a pagar”.

Ramón Calderón al 'Què t'hi jugues!': "Asumir una deuda de 800 millones en el Madrid es un error grave" (03/09/2019)

05:34

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/370RD010000001549864/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Sobre el moment esportiu que travessa el Real Madrid, Calderón s’ha centrat en la figura de Zinedine Zidane: “Lo veo muy alterado. Ojalá termine la temporada porque sería una buena señal para el Madrid, pero no lo veo contento con lo que tiene”. “Parece que lo que le deben haber prometido no se ha cumplido. Me da pena. Veremos cuanto dura su crédito” ha afegit. Sobre Mourinho, Ramón Calderon ha sentenciat: “no descartes su vuelta. Está esperando que le llame un club grande”.

L’expresident del Madrid també ha estat preguntat pel serial de l’estiu, el cas Neymar. Calderón ha celebrat que Barça i Madrid hagin desestimat el seu fitxatge. Als seus ulls no hi ha hagut un interès real pel jugador, i s’ha mostrat escèptic per la postura del PSG: “Estaba sorprendido de que el club francés estuviera subastando al jugador. Pero creo que no había un interés real”.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00