Sociedad

Demanen 14 anys per al conductor que va causar la mort de dos lleidatanes al 2018

Tot i que la fiscalia en demana 4, l'advocat de la família d'una de les víctimes, Xavier Prats, demana la pena màxima en ser conducció temerària, conduir sota els efectes de l'alcohol, a molta més velocitat de la permesa i, a més, sense carnet

Lloc on es va produir l'accident, al febrer de 2018 / ACN

Lleida

Demanen fins a 14 anys de presó per al conductor que va causar un accident a Tarragona l'any passat i en el que hi van morir dues noies de Lleida. Anava begut, no tenia carnet i, a més, era reincident.

Xavier Prats (advocat): "Hem de ser conscients que agafar un vehicle a motor sense tenir les condicions necessàries és un risc molt gran".

00:12

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/040RD010000000231790/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

La petició és del representant de la família d'una de les víctimes d'aquell sinistre, que es remunta al febrer de 2018. Si bé el fiscal demana 4 anys de presó, l'advocat de l'acusació, Xavier Prats, recorda que ara el Codi Penal no és tan benevolent amb els delictes de trànsit. Per això, demana castigar el conductor per les dues víctimes mortals, per la conducció temerària -ja que anava a 117 en un tram limitat a 40-, per fer-ho begut i sense carnet. En total, 14 anys.

El judici per aquest cas podria celebrar-se a principis de l'any vinent.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00