Últimas noticias Hemeroteca

Jueves, 14 de Noviembre de 2019

Otras localidades

Amadeu Rossell creu que Gallardo hauria d'haver acceptat la renúncia de Chato

Atribueix a diferències polítiques substancials amb l'actual direcció del partit la seva decisió de marxar

L'exsecretari general de liberals d'Andorra i exconseller, Amadeu Rossell, afirma que la crisi del cas "Chato" va ser decisiva en la seva baixa del partit.

Rossell va presentar la renúncia la setmana passada al costat d'altres dos destacats militants de la formació: Valentí Martí i Manel Montes.

El polític massanenc creu que el ministre d'Economia, Jordi Gallardo, hauria d'haver acceptat la dimissió del Secretari d'Economia per les irregularitats detectades en el cobrament de remuneracions de la FAF sent funcionari, almenys de manera cautelar i fins que hagués conclós la investigació.

Tot i que el malestar amb l'actual direcció del partit és anterior a aquest afer, sí afirma que el cas Chato ha estat el detonant definitiu.

Critica també molt durament l'actitud del cap de Govern en aquest afer i en especial la seva afirmació que els polítics no són perfectes.

Rossell desmenteix l'actual secretari d'organització del partit, Gerard Estrella, qui atribuïa motius personals a la decisió del massanenc d'abandonar el partit. Assegura que els arguments són fonamentalment polítics i que tenen a veure amb el rumb que ha emprès la formació després de les eleccions.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?