Últimas noticias Hemeroteca

Lunes, 16 de Septiembre de 2019

Otras localidades

Jugarà contra el Rayo Vallecano

Uruguay l'ha desconvocat dels dos amistosos contra Costa Rica i Estats Units perquè està immers en el macrojudici per la presumpta compra del Levante-Zaragoza d'ara fa 8 temporades

Ell jutge li permet anar només a declarar i a les conclusions finals i això vol dir que podrà estar disponible per al partit de diumenge

Stuani davant el jutge /

Stuani és un dels 42 acusats en el macrojudici que s'està fent a València per aclarir si el Levante-Real Zaragoza de l'última jornada de la temporada 2010/2011 estava comprat perquè guanyessin els aragonesos i es salvessin.

L'ara davanter del Girona va disputar aquell partit amb la samarreta del Levante i va marcar l'únic gol local, l'1-2, que ja no va servir per res. Ara s'asseu a la banqueta dels acusats però el jutge l'ha alliberat d'estar present a totes les sessions del judici. Només hi haurà d'anar a declarar i a les conclusions finals.

El que no ha quedat establert encara és quan haurà de declarar. Avui no serà i com que els primers que hauran de respondre seran els jugadors del Real Zaragoza, es calcula que no serà fins la setmana vinent quan haurà de donar explicacions.

Això vol dir que, mentre no sigui citat, pot exercir la seva professió; entrenar i jugar partits. Malgrat tot, la Federació d'Uruguay, que l'havia convocat per als dos amistosos que la selecció jugarà contra Costa Rica i Estats Units, ha decidit desconvocar-lo degut a la dificultat de casar la logística del viatge amb la del judici.

El gran beneficiat serà el Girona, que podrà disposar d'ell aquest diumenge contra el Rayo Vallecano (16h a Montilivi) si el tècnic ho considera oportú. De moment, només s'ha perdut un entrenament i, en principi, avui es podrà exercitar amb els seus companys a la ciutat esportiva de La Vinya.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?