Domingo, 20 de Septiembre de 2020

Otras localidades

Club de Futbol Reus

Esperant a la Reial Federació Espanyola de Futbol

L'advocat reusenc David Peña passa pels estudis de Ràdio Reus per parlar sobre l'actualitat del Club de Futbol Reus Deportiu. L'exadvocat mercantil d'Onolfo representa ara a un grup inversor reusenc que vol fer-se amb les regnes del club només en el cas que la RFEF confirmi que amb el pagament del deute amb el filial de la temporada passada es desbloquejarà la inscripció de fitxes federatives.

David Peña amb part de l'equip de Ràdio Reus - SER Tarragona. D'esquerra a dreta, Joel Reche, l'advocat David Peña, Oriol Aymí i Jordi Cartanyà.

David Peña amb part de l'equip de Ràdio Reus - SER Tarragona. D'esquerra a dreta, Joel Reche, l'advocat David Peña, Oriol Aymí i Jordi Cartanyà. / Ràdio Reus

Una de les frases més repetides durant els últims mesos ha estat la de "darreres hores claus pel futur del Club de Futbol Reus". Ara, però, és més veritat que mai. El club afronta unes hores que definiran el seu futur immediat: si diumenge no competeix (recordant que l'entitat no compta ni amb equip tècnic ni amb jugadors en aquests moments), amb tota probabilitat serà expulsat de Tercera Divisió. Fa una setmana, David Peña i Clifton Onolfo, màxim accionista del Club de Futbol Reus, trencaven la seva relació professional en l'àmbit mercantil. Segons apunta el mateix advocat, els motius van ser els impagaments d'Onolfo cap al seu bufet d'advocats. Des de llavors, tots han estat retrets i acusacions creuades sobre qui no vol invertir en l'entitat o qui no té els diners per fer-ho.

Peña representa ara a un grup d'inversors local que estaria disposat a fer-se amb el club, amb diversos condicionants: destaquen que Onolfo deixés de tenir qualsevol vinculació amb la SAE i que la Reial Federació Espanyola de Futbol confirmi que amb el pagament dels 221.000 euros del deute que acumula el club amb els jugadors del filial de la temporada passada es desbloquejaria la inscripció de fitxes per la present temporada. Tot plegat amb la petició de suspendre cautelarment els partits que hauria de disputar el Reus des d'ara fins a finals del mes de setembre. Peña afirma que tot plegat està en mans del jutge mercantil i que les pròximes hores definiran si el Reus pot competir enguany a Tercera o l'escut de la capital de Baix Camp no serà present sobre els terrenys de joc aquesta temporada.

Recupera l'entrevista amb David Peña, que ha passat avui pels estudis de Ràdio Reus per donar la seva versió de la situació del Club de Futbol Reus.

 

 

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?