Últimas noticias Hemeroteca

Lunes, 11 de Noviembre de 2019

Otras localidades

Ràdio Manresa dóna veu a la Catalunya Central amb un renovat 'Hora L'

El magazine seguirà fent territori cada migdia a les 12h a Ràdio Manresa

El magazine diari Hora L Catalunya Central torna el 16 de setembre amb aires renovats. El programa, dirigit i presentat pels periodistes Eli Pagán i Sergi Lladó, començarà cada migdia obrint la finestra de la informació de les comarques centrals (Bages, Solsonès, Anoia, Moianès i Berguedà) amb entrevistes i cròniques d’actualitat política, social i cultural; a banda, dels esports, a càrrec del periodista Carles Jódar, i el temps amb el meteoròleg Arnau Grané.

Una de les novetats serà la posada en valor dels pobles del territori amb una visita setmanal d’avis i àvies de diferents municipis; a més d'entrevistes a veïns dels nuclis més desconeguts del centre del país. Reviurà successos que han marcat la nostra història, encendrem els fogons amb xefs de proximitat i parlarà d’història, teatre i turisme a tocar de casa. Així mateix, els Mossos d’Esquadra i els Bombers de la Generalitat continuaran aportant consells pràctics pel dia a dia de la ciutadania.

Una temporada més, l’agenda del cap de setmana serà apropada els divendres pels periodistes Tània Rodríguez (Bages), Laia Cererols (Solsonès), Èric Calderer (Berguedà), Àlex Àvila (Osona i Moianès) i Albert Caballé (Anoia).

El magazine radiofònic de la Catalunya Central, que porta més d’una dècada en antena, es pot seguir en directe de dilluns a divendres, de 12 a 13h, al 95.8FM i en streaming al web i l’APP de la Cadena SER.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?