Sociedad

Stuani ho fa fàcil

El davanter uruguaià porta el Girona a la victòria amb el seu primer hattrick des que juga a Montilivi

Amb el primer gol va tirar per terra un gran inici del Rayo i amb el segon va ofegar el seu intent de remuntada

Stuani i Gallar, abraçats, celebrant el primer gol. / Imatge: Girona FC

Girona

El Girona encara no juga com el seu entrenador voldria però amb Stuani a l'equip, el camí cap a l'excel·lència és menys tortuós. L'eficàcia de l'uruguaià ha resolt dos partits que, d'haver-los jugat sense ell, difícilment haurien acabat amb victòria.

Ahir, el '7' del Girona va enviar al fons de la xarxa la primera pilota que l'equip va posar en condicions a dins de l'àrea (27') quan el davanter rival, Ulloa, ja n'havia desaprofitat tres. El gol corregia un inici infructuós en el que els locals amb prou feines podien sortir del seu camp.

Resum Sonor Girona 3 Rayo 1 Hat trick de Stuani

04:40

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000197334/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El 2-0 de penal comès sobre Jairo (56') també va ser oli en un llum perquè els visitants havien tornat a prendre el comanament del partit i havien enviat una pilota al pal només començar la segona part.

L'uruguaià va assumir la responsabilitat des dels 11 metres i no va fallar. Amb el 2-0 el Girona va optar per esperar el seu moment a la contra i es va tornar a trobar a mercè d'un rival que acumulava molts efectius al davant i que va aconseguir escurçar distàncies aprofitant-se d'una mala gestió d'un rebuig.

Borja García, jugador del Girona

00:21

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000197326/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

La victòria va perillar fins que, a falta d'un minut pel final, Stuani va recollir un rebuig del porter després d'una gran acció de Borja García a la contra i va fer el 3-1.

Cristhian Stuani, jugador del Girona

00:24

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000197325/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Amb aquesta victòria el Girona escala fins al sisè lloc -posició de play off d'ascens- però es tracta d'un equip encara en construcció. Ho admetia un dels millors juntament amb Stuani, el mitja punta Borja García, que, no obstant això, veia una millora considerable des del final de la pretemporada.

Stuani va dir que estava satisfet per haver fet el seu primer hattrick amb la samarreta del Girona i que esperava que no haguessin de passar 9 anys més abans de tornar-ho a fer.

Raül Muxach

Raül Muxach

En Ràdio Girona desde 1998. Redactor de informativos y narrador de partidos de futbol y baloncesto.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00