Últimas noticias Hemeroteca

Jueves, 19 de Septiembre de 2019

Otras localidades

Sant Julià porta l'Estat a l'Audiència Nacional pels desperfectes al pavelló l'1-O

Presenta un contenciós administratiu per reclamar els 13.000 euros de les portes rebentades

Un moment de tensió al pavelló l'1 d'octubre del 2017 /

L'Ajuntament de Sant Julià diu que els danys causats al pavelló durant l'1 d'octubre, per part de la policia, estan valorats en més de 13 mil euros.

A l'escrit del recurs, el consistori diu que el gener de 2018 van presentar una reclamació per funcionament anormal de l'administració. 11 dies després el mateix ministeri informava que la tramitació de l'expedient informatiu s'havia posat en marxa. Tenien 6 mesos per resoldre-ho, però el temps ha expirat.

El recurs afegeix que l'Ajuntament va ser qui va oferir les instal·lacions del pavelló, però diu literalment que "aquell dia membres del cos de la Guàrdia Civil van irrompre a l'interior del pavelló provocant un seguit de desperfectes i de danys materials que entenen que es podrien haver evitat si la seva actuació s'hagués fet de manera diferent". L'alcalde, Marc Puigtió, assegura que arribaran fins el final perquè se'ls reconegui la indemnització.

Salvi Güell declararà

L'alcalde de Castelló d'Empúries Salvi Güell ha estat citat a declarar davant el jutge el 29 d'octubre, després que la Fiscalia es querellés contra ell per donar suport al referèndum de l'1-O.

El jutjat d'instrucció 6 de Figueres l'investiga per un presumpte delicte de desobediència i prevaricació.

La setmana passada el mateix jutjat va acordar seguir amb el procediment obert contra l'exalcaldessa de Figueres, Marta Felip, per un presumpte delicte de desobediència arran de l'1-O i l'ha deixat a un pas de judici.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?