Últimas noticias Hemeroteca

Domingo, 15 de Septiembre de 2019

Otras localidades

Mollerussa proposa un front comú d'ajuntaments contra el projecte comercial de Torre Salses

El primer tinent alcalde de Lleida, Toni Postius, favorable a què els equipaments comercials s'ubiquin dins del centres i "no a les afores".

L'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, (esquerra) i el primer tinent d'alcalde a Lleida, Toni Postius (dreta) /

Mollerussa proposa un front comú d'ajuntaments contra el projecte comercial de superfícies grans i mitjanes a Torre Salses, a la ciutat de Lleida. En declaracions a Ràdio Lleida, l’alcalde Marc Solsona, ho veu una amenaça tant per al comerç de la resta de ciutats del voltant, com per als negocis dedicats a l'oci.

Tertúlia amb Toni Postius i Marc Solsona La Paeria vs el projecte Torre Salses. Mollerussa proposa un front comú d'ajuntaments contra el projecte. / RÀDIO LLEIDA

Solsona ja ha demanat hora per plantejar aquesta oposició al paer en cap Miquel Pueyo (ERC), i convida altres ajuntaments situats a 50 quilòmetres a la rodona d'aquest futur parc comercial que s'hi sumin.

Motiu de debat avui al programa, Aquí amb Josep Cuní de Ser Catalunya, (audio) amb la presència també del primer tinent d’alcalde de la Paeria i regidor d’Urbanisme, Toni Postius, que defensa que els equipaments comercials han d’estar ubicats dins del centres i “no a les afores”. Sense pronunciar-se clarament sobre la posició governamental sobre el futur del projecte de Torre Salses, deixa en mans dels tècnics la resolució de les prop de 700 al.legacions rebudes. Assegura que tot l’assumpte encara està en una fase molt inicial.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?