Últimas noticias Hemeroteca

Martes, 17 de Septiembre de 2019

Otras localidades

Contingut patrocinat

L'Euncet Business School creix a Barcelona

Amb més de 35 anys d’experiència formant a professionals en l’àmbit del màrqueting, management, esport i tecnologia, l’Euncet Business School, centre adscrit a la Universitat Politècnica de Catalunya, fa un pas més enllà per consolidar-se a Barcelona. Per això, arriben al campus de recent construcció i situat a Can Dragó els màsters universitaris i el Grau en Màrqueting i Comunicació Digital que s’afegeixen al Grau en Ciències i Tecnologies Aplicades a l’Esport i al Fitnes. Aquest últim és pioner en l’oferta universitària actual, combinant tecnologia i esport.

L’objectiu de potenciar el nou campus de Barcelona és ampliar l’àrea geogràfica d’influència, més enllà del Vallès i del seu entorn, on l’Euncet ja té una posició consolidada. La nova estratègia és fruit dels canvis sorgits a la propietat del centre universitari amb la incorporació de la UFEC i Eurofitness, que se sumen al centre tecnològic LEITAT. Totes tres institucions són reconegudes ens els seus àmbits i volen situar l’Euncet com centre universitari de referència, tant en estudis universitaris com en formació executive, a les àrees d’empresa, tecnologia i esport.

Euncet

Segons el director de l’Euncet, el Sr. Alfons Freixes, les línies mestres del nou projecte són “ampliar l’oferta formativa de qualitat per arribar a més estudiants, enfortir els vincles amb la UPC i afavorir el desenvolupament de la innovació i la recerca”. Dins d’aquest model de direcció, potenciar Barcelona és clau per l’èxit de la nova etapa de l’Euncet, ja que la ciutat és un pol d’atracció de professionals i és un dels principals hubs tecnològics a escala internacional i lidera el sud d'Europa. Per això, els esforços de la nova direcció se centren en Barcelona per poder créixer de forma sostinguda i complementar l’oferta formativa del campus de Terrassa.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?