Últimas noticias Hemeroteca

Martes, 17 de Septiembre de 2019

Otras localidades

La mala mar bolca diversos camions del vaixell de Baleària que cobria la línia Barcelona-Alcúdia-Ciutadella

La mercaderia que havia d'arribar a Menorca, no ho podrà fer fins demà

Els camions bolcats a l'interior de la bodega /

La mala situació marítima d’aquesta passada matinada ha provocat que fins a 5 camions de gran tonatge que viatjaven a l’interior del vaixell Hypatia d’Alexandria de Baleària, hagin bolcat per complet. 

Els camions han provocat diversos danys materials en la resta de vehicles que viatjaven a l'interior de la bodega, així com també al propi vaixell, que ha patit alguns desperfectes.

El vaixell cobria en aquell moment la ruta Barcelona-Alcúdia-Ciutadella, però no ha pogut finalitzar el seu recorregut i ha estat desviat a Palma a fi de poder desembarcar els vehicles de l’interior i poder començar les tasques per redreçar els camions bolcats.

Fonts properes a Baleària han confirmat a Ràdio Menorca que tant el vaixell com la seva càrrega no podran arribar a l'illa fins demà, tot i que els passatgers que es dirigia a Ciutadella han estat reembarcants en el fast ferry Jaume III.

Es dona la circumstància que el Hypatia d’Alexandria ahir ja va haver de ser desviat, en aquest cas a Maó, perquè el port de Ciutadella es trobava tancat al trànsit marítim degut a les males condicions meteorològiques.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?