Últimas noticias Hemeroteca

Martes, 17 de Septiembre de 2019

Otras localidades

INVESTIDURA INVESTIDURA Sánchez llamará esta mañana a Iglesias, Casado y Rivera para saber si le apoyan

"Hi ha 400 voluntaris salvant vides i 28 estats que no es mouen"

Pep Guardiola demana seguir l'exemple d'Open Arms i critica el cinisme dels polítics

Pep Guardiola fent un discurs durant la concessió de la Medalla d'Honor del Parlament a Carola Rackete i Òscar Camps, el 10 de setembre del 2019 / ()

Josep Guardiola va glossar la figura d'Oscar Camps en l'acte de lliurament ahir a la nit de la Medalla d'Honor del Parlament de Catalunya al fundador d'Open Arms.

A preguntes de la SER i de Nació Digital, Guardiola va assegurar que de ben segur Johan Cruyff li hagués dit a Oscar Camps: "sortiu i rescateu", parafrasejant a qui va ser històric jugador i entrenador holandès.

Crítiques als polítics

Guardiola va denunciar que "quan el PSOE era a l'oposició es feia fotos amb Oscar Camps" i criticava a Rajoy "i ara que estan al poder li diuen a l'Oscar Camps que no tenen dret a rescatar"

L'entrenador català va sortir en defensa d'Open Arms: "els que ataquen i criminalitzen a Oscar Camps ... què passaria si es trobessin amb un accident de cotxe amb algú sagnant, el braç trencat i ferit a punt de morir? ¿No li rescatarien? ¿Els deixem morir per por que ens fiquin a la presó o ens multin amb un milió.? "

Guardiola afegeix que "si en qualsevol activitat de la vida si abans no hi ha una persona, si no tenim dignitat humana, ens anem a la merda".

"Hi ha d'haver polítiques i recursos perquè aquí hi ha 400 voluntaris que salven vides, i 28 estats que no es mouen, i nosaltres paguem impostos perquè a aquestes persones les portin a llocs adequats perquè és un problema de tots, a Europa, als Estats Units ..."diu el tècnic del Manchester City.

Van abundar els símils futbolístics en els discursos de Camps i també a les declaracions de Guardiola: "imagino que per a aquestes persones és com jugar la final de la seva vida perquè veus gent que s'ofega, i els dónes la mà, i els salves i al seu costat un altre que s'enfonsa i surten bombolles com explica Oscar Camps."

Guardiola justifica la irritació dels voluntaris d'Open Arms "perquè no es mou ningú ni ningú no fa el pas endavant."

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?