Sociedad

Platja d'Aro estudia vendre's 22 milions d'euros en solars per fer inversions

És el mecanisme amb el qual es vol fer la nova biblioteca o la millora de la llar d'infants

L'alcalde de Castell-Platja d'Aro, Maurici Jiménez / Ràdio Girona

Castell-Platja d'Aro

L'Ajuntament en els últims anys s'ha hagut d'endeutar per afrontar inversions com la nova escola de Fanals d'Aro. Per afrontar futures obres sense haver d'anar a buscar finançament extern, el nou govern de Platja d'Aro vol desprendre's d'alguns dels terrenys que ha anat acumulant en els últims anys fruit d'operacions urbanístiques.

És el cas de l'expropiació d'una finca a la zona del Puig Pinell, valorada per 9 milions d'euros, o la futura urbanització de l'oest de Sant Pol, a s'Agaró, on l'ajuntament rebrà 7 noves parcel·les aquesta tardor. L'alcalde de Platja d'Aro, Maurici Jiménez, defensa que s'hi podran construir cases unifamiliars.

Amb els diners que obtingui de vendre aquestes parcel·les, es podrien finançar obres importants, com la nova biblioteca municipal, l'ampliació de la zona esportiva a Castell d'Aro, o l'ampliació del Parc dels Estanys.

Maurici Jiménez, alcalde de Platja d'Aro

00:25

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000196741/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

David Parreño Mont

David Parreño Mont

Cubre información local en Ràdio Girona desde 2018. Graduado en Humanidades y Periodismo por la Universitat...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00