Últimas noticias Hemeroteca

Domingo, 20 de Octubre de 2019

Otras localidades

L'aeroport de Girona segueix perdent passatgers en plena crisi de Ryanair

L'agost ha transportat 305.000 viatgers, un 3% menys que el mateix mes de l'any passat

Un uniforme de Ryanair / ()

L'aeroport no afronta amb bones dades el tancament de la base de Ryanair. El mes en què l'aerolínia irlandesa ha anunciat que marxarà, l'aeroport de Girona ha perdut un 3,2% els passatgers i en tot l'any ja ha perdut 77.000 viatgers en comparació amb l'any passat. També han baixat les operacions, amb 680 vols menys, i les mercaderies... han caigut un 54 per cent en el que portem d'any.

En ple conflicte per l'anunci de Ryanair de tancar la seva base, la companyia segueix demostrant el seu per. 6 de cada 10 viatgers en l'últim mes han volat amb l'aerolínia irlandesa. Molt per darrere hi ha la l'holandesa Transavia, britànica Jet2 i l'alemanya TUI.

El director del Centre d'Estudis del Transport per a la Mediterrània Occidental, Oscar Oliver, aposta per un model de gestió propi des de Girona perquè l'aeroport sigui una eina al servei de l'economia local. També demana fer propostes adaptades a cada aerolínia.

Pisa, Eindhoven, Manchester i Londres han estat les ciutats més sol·licitades l'agost.

Per països, els anglesos, holandesos i alemanys són els que més han trepitjat la terminal gironina, per sobre dels belgues, italians i polonesos.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?