Últimas noticias Hemeroteca

Lunes, 21 de Octubre de 2019

Otras localidades

Tres ferits en un tiroteig a Figueres

Una revenja pel control de tràfic de marihuana és una de les principals hipòtesis policials

El vehicle abandonat /

El tiroteig va ser ahir al vespre, cap a dos quarts de deu, a l'avinguda Vilallonga, on s'hi van trobar beines i restes de sang. La banda va sortir d'un BMW i va disparar diversos trets. Segons testimonis, com a mínim anaven armats amb un subfusell.

El tiroteig ha deixat tres ferits, dos dels quals greus. La seva evolució és favorable i han hagut de ser operats. Després del tiroteig, van marxar i van abandonar el vehicle al polígon de Vilatenim. Allà van canviar de cotxe, van agafar un Renault CLio i haurien marxat cap a Roses.

Des d'ahir a la nit se'ls busca en un dispositiu per l'Alt Empordà. Els Mossos ja han alertat a la Guàrdia Civil i Policia Nacional per si podrien creuar la frontera. Almenys el primer cotxe, el BMW que han abandonat, és de matrícula francesa.

La principal hipòtesi que es contempla és que es tracti d'una revenja relacionada amb el control del tràfic de marihuana i, de fet, la policia contempla que hi hagi alguna connexió amb un altre tiroteig l'any passat al carrer Avinyonet de Figueres.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?