Sociedad

Que no pari

L'entrenador del Girona diu que amb tres partits en una setmana haurà de jugar quasi tota la plantilla i servirà per "definir el fons d'armari" de l'equip

Contra el Càdiz es preveuen menys canvis a l'onze inicial que contra l'Almería, el segon partit de la sèrie

Stuani celebrant un dels quatre gols que ha marcat aquesta temporada. / Imatge: Girona FC

Girona

El Cádiz ha guanyat tres dels quatre partits fent el gol de la victòria al temps de descompte, tres dels rivals eren recent ascendits i en dos partits ha jugat amb superioritat numèrica molts minuts però no es pot negar, diu l'entrenador del Girona, Juan Carlos Unzué, que son un equip "en bona dinàmica" i que, sense tenir gaire variants tàctiques, "les quatre o cinc coses que fan, les fan molt bé".

Creu Unzué que el seu tronc central -tan del mig del camp com de la defensa- és una de les seves fortaleses, que no estan incòmodes si no tenen la pilota i que, fins i tot, conviden el rival a dominar-los i a fer certs tipus de passades per robar i desplegar-se en transició, un dels aspectes que dominen bé.

Dels tres partits que el Girona haurà d'afrontar en una setmana, serà al de demà quan podríem veure un onze més similar al que ha obtingut les dues últimes victòries però és indubtable, segons Unzué, que aquest calendari obligarà a utilitzar a quasi tots els jugadors de la plantilla.

Juan Carlos Unzué, entrenador del Girona

00:22

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000197488/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

L'entrenador del Girona opina que ara és un bon moment perquè la lliga tot just ha començat i "tothom (juguin més o menys) està molt actiu i involucrat" cosa que fa que tots estiguin "a prop del seu màxim nivel". Per Unzué, aquests tres partits seran una pedra de toc per començar "a definir el fons d'armari de l'equip".

El tècnic només té les baixes confirmades d'Ignasi Miquel i Valery, que estan lesionats, i de Brian Oliván, que no pot jugar degut a una clàusula del contracte de cessió per part del Cádiz que ho impedeix. Pel mateix motiu no jugarà contra el Girona el Choco Lozano, cedit a l'equip groc.

Àrbitre conegut

El partit el pitarà Ocón Arraiz, l'home que, des del VAR, va anul·lar dos gols al Girona a Albacete més que dubtosos (J2) i que no va veure un possible penal sobre Diamanka.

No son els únics antecedents negatius. Tampoc va veure un penal de l'Almería sobre Acuña que hauria pogut aplanar el camí cap a l'ascens del Girona de Rubi de la temporada 2012/2013 i, en canvi, va expulsar Richy i Carles Mas a Mallorca en la penúltima jornada de la temporada 2014/2015 i no van poder disputar el fatític partit contra el Lugo.

Raül Muxach

Raül Muxach

En Ràdio Girona desde 1998. Redactor de informativos y narrador de partidos de futbol y baloncesto.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00