Lunes, 14 de Junio de 2021

Otras localidades

SALUT

Ajuntaments del Baix Ebre denuncien que es queden sense consultes mèdiques a la tarda

Segons l'Institut Català de la Salut es tracta d'una mesura temporal per manca de metges

Ebre a l'alçada de Benifallet

Ebre a l'alçada de Benifallet / Benifallet

Ajuntaments del Baix Ebre, com ara Benifallet, Aldover i Paüls han denunciat que a partir del proper 14 d'octubre es queden sense cap consulta mèdica en horari de tarda.

Fins ara, els municipis disposaven d'una tarda a la setmana i quatre matins on els metges passaven consulta als veïns i veïnes, però ara totes seran al matí. L'alternativa que ha ofert l'Institut Català de la Salut (ICS) és que els pacients que no puguin anar al matí es desplacin al Centre d'Atenció Primària de Ferreries, a Tortosa.

L'alcaldessa de Benifallet, Mercè Pedret, ha criticat que "aquesta mesura afavoreix que la gent marxi del poble per anar a viure a la ciutat" i ha lamentat que "les condicions que hi havia fa uns anys, cada cop es van reduint més."

Segons l'ICS, es tracta d'una mesura temporal, que es justifica per la manca de metges i perquè després de la vaga de l'any passat es van pactar un seguit de condicions per facilitar la conciliació laboral i familiar de facultatius. 

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?