Últimas noticias Hemeroteca

Lunes, 06 de Abril de 2020

Otras localidades

EGM EGM La Cadena SER lidera el ranking de la radio española con 4.113.000 oyentes diarios

4 de cada 10 animals s'abandonen a l'estiu

Els experts diuen que els abandonaments són un problema recorrent, especialment a l'estiu, i que s'hauria de prohibir comprar o reproduir animals

4 de cada 10 animals s'abandonen a l'estiu

Associació Protectora d'Animals i Plantes de Figueres

4 de cada 10 animals s'abandonen a l'estiu. La Protectora d'Animals de Figueres ha rebut més de 80 gossos aquesta temporada. Els experts diuen que els abandonaments són un problema recorrent, especialment a l'estiu, i que s'hauria de prohibir comprar o reproduir animals per un temps per acabar amb el problema.

En el que portem d'any, han arribat a la Protectora d'Animals de Figueres 221 animals abandonats, i prop del 40% ha estat entre els mesos de juny i agost. Des de la protectora asseguren que el nombre d'abandonaments va a l'alça, especialment a l'estiu, quan la gent marxa de vacanses i no sap què fer amb els animals.

Marina Vall-llosada, de la Comissió protecció dels drets dels animals del Col·legi d'Advocats de Girona, diu que les protectores estan plenes però la gent segueix comprant i reproduïnt animals sense fre, i que per això, s'hauria d'aplicar una moratòria per prohibir-ne la compra, mètode que ha funcionat a països com a Holanda que han aconseguit acabar amb el problema

A més, també afegeix que per culpa de la falta de consciència de la gent, l'administració pública es veu obligada a invertir diners en els animals abandonats, quan es podrien destinar a altres accions socials.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?