Sociedad

La Llei de l'Esport estarà enllestida en un any i inclourà el vot electrònic

Getty Images

Barcelona

Fonts del govern català asseguren que la futura Llei de l'Esport contemplarà el vot electrònic i altres sistemes que facilitaran la participació com el vot per correu o el vot presencial descentralitzat en diversos punts del territori

Això sí, aquesta llei no s´aprovarà abans d´un any anant ràpid.

No cal dir, diuen aquestes fonts, que mentrestant la llei no sigui promulgada el Registre d´Entitats Esportives de la Secretaria General de l´Esport no inscriurà ni atendrà cap modificació estatutària.

A l'espera que la llei tiri endavant, el candidat Victor Font vol que la propera assemblea de socis del Barça del dia 6 d´octubre ja tingui aprovada la modificació dels estatuts de manera que quan la norma sigui ratificada al Parlament es pugui incorporar el vot electrònic per escollir el president i consultar els socis sobre qüestions claus.

Vot electrònic contra vot “captiu”

Font va començar a recollir signatures aquest passat dissabte i hi tornarà el proper dia 24 en el partit de lliga contra el Vila-real, amb quatre punts de recollida a l´estadi i dos més a l´exterior.

N´hi fan falta 3.253 per tal que la Junta incorpori el vot electrònic a l´odre del dia de l'assemblea i té temps fins el proper dia 1 d´Octubre per recollir-les.

El vicepresident del Barça Jordi Cardoner també s'ha mostrat finalment partidari del vot electrònic.

Font ha dit que amb elements com el vot electrònic “la democràcia avui ja no permet gestionar segons quin vot captiu de la mateixa manera que es feia abans.”

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00