Últimas noticias Hemeroteca

Miércoles, 22 de Enero de 2020

Otras localidades

Larrosa acusa l'actual govern de la Paeria de no dir tota la veritat sobre el deute i de 'tergiversar' la situació financera.

El titlla 'covard' i de voler amagar 'la falta de projecte' de govern

Fèlix Larrosa en roda de premsa. 17 de setembre de 2019 /

L'ex alcalde, el socialista Fèlix Larrosa ha qualificat de 'covard' l'actual govern del consistori que li atribueix haver deixat les arques municipals en una situació 'greu' amb un deute de 175 milions d'Euros. Larrosa els acusa de no dir tota la veritat sobre els números i de tergiversar la situació financera.

Fèlix Larrosa (ex alcalde de Lleida). Roda de premsa responent a l'equip de govern sobre la situació econòmica de l'Ajuntament de Lleida / RÀDIO LLEIDA

El cap de l'oposició i exalcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, ha lamentat que l'alcalde Miquel Pueyo intenti generar una alarma. Els acusa de no posar sobre la taula totes les dades, i de "tergiversar" amb "una intencionalitat política", per amagar 'la falta de projecte' de govern, durant aquests 3 mesos. Destaca la "solvència" de la Paeria i ha defensat que la situació financera "no limita" la capacitat inversora de la institució.

Larrosa assegura que es deixen de dir que el deute inclou partides que Generalitat que encara no ha pagat, o que la meitat del deute del Parc Tecnològic li correspon a la Universitat. I reclama una rectificació quan asseguren presumptes irregularitats comptables a l'Empresa Municipal d'Urbanisme.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?