Últimas noticias Hemeroteca

Lunes, 14 de Octubre de 2019

Otras localidades

"Si Rivera no és vicepresident, és perquè Ciutadans no vol"

La ronda de consultes del Rei amb els partits continua aquest matí... Laura Borràs inicia el dia i la seguirà Jaume Asens, portaveu dels comuns al Congrés. Hem parlat amb ell, que ha anunciat que: “Davant l’amenaça del 155 que ha fet Rivera, parlarem de la situació dels presos, de la sentència… i la meva idea és expressar-li la meva preocupació del que pugui passar després de la sentència”.

Asens ha apuntat que “ara mateix, nosaltres ens abstindrem si no es mouen les coses. El nostre vot serà el mateix que Unidas Podemos”, fent referència a la investidura de Sánchez. A més, ha explicat que “sánchez no vol un vot a canvi de res, no el vol. Ens vol compromesos amb la governabilitat.

“Si Rivera no és vicepresident és perquè Ciutadans no vol, perquè Sánchez sempre ha mirat més a la seva dreta que a la seva esquerra i si això no s’ha produit és perquè Cs no ha volgut i ara els taronges han obert la porta al pacte”, ha destacat el portaveu dels Comuns.

“Hem de fer un exercici d’autocrítica perquè la situació actual és un fracàs de la política i és un fracàs de les formacions d’esquerres, la dreta no té aquestes dificultats. A l’esquerra ens està costant molt però la responsabilitat principal la té qui ha de governar”, ha sentenciat Asens. I ha afegit: “Hem cedit el que mai s’havia cedit abans i la darrera oferta que garantia l’estabilitat parlamentària i els pressupostos, va ser despatxada en dos minuts per Pedro Sánchez”.

“Una de les principals preocupacions del PSOE ha estat destruir les bases de Podemos i hi ha un intent de destruir personalment a Pablo Iglesias, perquè interpreten que és l’ideòleg d’un espai polític i si cau, ells entenen que caurà tot l’espai”, ha confessat el portaveu.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?