Sociedad

El Barça remarca que no existeix cap mail del club i presenta al·legacions contra el tancament del camp pel cas Griezmann

Antoine Griezmann / Eric Alonso / AFP7 / Europapress Eric Alonso / AFP7 / Europapress

Barcelona

El Barça ja ha presentat les seves al·legacions contra la proposta del jutge instructor del Comitè de Competició que demana tancar el Camp Nou un partit.

La resolució del prestigiat jutge instructor, Juantxo Landaberea, avançada pel diari El Mundo, ha provocat sorpresa en medis jurídics, a la pròpia Federació i en el Barça.

Fonts del Barça recorden que el correu amb detalls de la negociació que l´advocat de Griezmann va dirigir als familiars i representant del jugador no apareix en l´expedient sancionador.

Aquest correu demostraria que el Barça va contactar amb Griezmann quan el francès tenia contracte amb vigor.

Però aquest correu, insisteix el Barça, no hi és a l´expedient, i això ja coincideix amb la noticia que la base de la denúncia serien retalls de premsa.

Les mateixes fonts del Barça remarquen que en qualsevol cas “no existeix” cap mail ni correu del Barça relatiu a aquest tema.

El fet que la qüestió dels 80 milions addicionals que reclamava l´Atlètico a la seva denuncia no aparegui en la proposta sancionadora no ha sorprès al club perquè justament ja es tracta d´un expedient sancionador on l´objecte no és l´import de la clàusula.

Sorpresa en mitjans jurídics

La proposta de tancar el Camp Nou per un partit ha sorprès també en mitjans jurídics i fins i tot en alguns despatxos de la pròpia Federació.

Alguns juristes diuen que la sanció de tancar el Camp Nou hauria de tenir relació amb un incident de partit o d´organització.

Però certament tancar els estadis apareix com a càstig en cas d´incompliment d´obligacions reglamentàries. També hi apareixen sancions econòmiques ( de fins a 602 euros) i d´inhabilitacions i suspensions, inhabilitacions que no poden tirar endavant en aquest cas perquè no ha identificat la instrucció l´autor de la infracció.

La jutge del Comitè de Competició, Carmen Pérez, haurà de resoldre demà o el proper dimecres. Sovint Competició assumeix el criteri de l´instructor, “però no necessàriament” precisen des de la Federació.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00