Últimas noticias Hemeroteca

Miércoles, 16 de Octubre de 2019

Otras localidades

Els preus dels terrenys per construir segueixen amunt

El mercat s'està recuperant i no nota els sotracs de l'economia mundial

Habitatge a Girona /

Els preus dels terrenys per construir segueixen amunt. Des de fa sis anys que no es veia un preu tan disparat, però encara queda espai per recuperar els preus d'abans de la crisi. Preocupa sobretot el mercat de l'habitatge a Figueres i Olot.

En el segon trimestre del 2019, el preu mitjà del sòl a les comarques de Girona ha pujat un 11 per cent i s'ha situat als 160 euros per metre quadrat, segons dades del Ministeri de Foment.

Des de fa sis anys que no es veia un preu tan disparat, encara que des del Col·legi d'APIS de Girona asseguren que encara hi ha camp per córrer perquè el mercat de l'habitatge a les comarques de Girona està en fase de recuperació. El president del Col·legi, Joan Company, assegura que l'alentiment de l'economia mundial encara no ha arribat a Girona.

Aquest augment del preu ha anat acompanyat d'una baixada de la compravenda de terrenys. Ha caigut un 34 per cent el segon trimestre del 2019 en comparació amb el mateix període de l'any passat. Els agents immobiliaris alerten que a Figueres i Olot el preu de l'habitatge encara està molt baix, en comparació amb altres pobles com Lloret, Palamós i Sant Feliu de Guíxols.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?