Últimas noticias Hemeroteca

Jueves, 17 de Octubre de 2019

Otras localidades

Parlem de seguretat amb el cap de la Policia Municipal de Girona

Entrevista a Soroll Girona a Joan Jou

Joan Jou, cap de la Policia Municipal de Girona /

La ciutat de Girona se salva de la riuada de delinqüents que fugen de Barcelona arran de la pressió policial. Ho ha dit al programa Soroll el cap de la Policia Municipal, que també ha destacat les subcomissaries com a element clau per reduir la sensació d'inseguretat.

El cap de la Policia Municipal de Girona, Joan Jou, assegura que hi ha fets delictius que han augmentat, i d'altres que es mantenen, però en CAP cas es pot parlar de Girona com una ciutat insegura. Afegeix que la ciutat no té les característiques que busquen habitualment els delinqüents, com poden ser els llocs massificats.

La Policia ara treballa en la prova pilot de la subcomissaria. La primera serà al barri de Santa Eugènia. Segons Jou, la intenció és ser més propers al ciutadà i tenir més capacitat de reacció en cas que hi hagi algun incident. D'aquesta manera, també, volen disminuir la sensació d'inseguretat.

A banda de la de Santa Eugènia, no descarten obrir-ne més, tot i que Jou alerta que tenir aquestes subcomissaries també suposa un augment de recursos i plantilla.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?