Últimas noticias Hemeroteca

Martes, 15 de Octubre de 2019

Otras localidades

L'AGIA veu "precipitada" la denúncia de la Cambra sobre la bombolla immobiliària

Reconeix que calen pisos de lloguer per a rendes baixes i demana la participació del sector públic en la seva construcció

Ofertes immobiliàries a la capital / ()

L'AGIA considera "precipitada" la bombolla immobiliària en els pisos de luxe que ahir va denunciar el president de la Cambra de Comerç

Jordi Galobardas, el president dels gestors immobiliaris, no creu que es pugui fer servir l'expressió de bombolla immobiliaria tot just dos anys després de sortir d'una crisi molt forta i que gairebé va aturar el sector. Entén que si els promotors fan aquesta aposta pels pisos d'alt standing, és perquè hauran fet els seus estudis i creuen que és la millor forma per rentabilitzar la seva inversió.

Galobardas també reconeix que calen més pisos de lloguer per a persones amb rendes més baixes tot i que perquè un promotor s'animi a construir-ne, veu escencial la participació del Govern, sigui reduint la pressió fiscal per aquests productes, aportant terreny o facilitant l'edificabilitat.

Per president de l'AGIA, els elevats costos que té la construcció al Principat és precisament el que fa que s'acabi apostant per aquests projectes.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?