Últimas noticias Hemeroteca

Jueves, 17 de Octubre de 2019

Otras localidades

El pressupost preveurà la incorporació de dotze noves places a Justícia

El CSJ reclama més efectius davant la imminent posada en marxa de la nova seu judicial

Jurament com a batlles de Maria Àngels Moreno i Manel Santolària a la sala de Justícia de Casa de la Vall. / ()

El ministre de Justícia i Interior, Josep Maria Rossell, assegura que el Pressupost per al proper any permetrà cobrir una dotzena de places entre batlles, secretaris judicials, oficials i administratius.

El president del Consell Superior de la Justícia, Enric Casadevall, ha explicat que han mantingut dues reunions amb Rossell i el cap de Govern, per exposar-li les demandes a nivell d'efectius i de recursos econòmics.

Considera que davant de la situació actual que viu la Justícia calen més mitjans, tenint en compte també la posada en funcionament de la nova seu de la Justícia prevista per l'any vinent.

Sobre aquestes peticions, Rossell ha explicat que en un principi el CSJ va demanar unes trenta persones i que després de les reunions mantingudes s'ha arribat a un acord de poder realitzar la incorporació d'unes 12 persones. Considera que un cop s'inauguri el nou edifici, la situació podrà millorar.

Aquestes declaracions s'han fet en l'acte de renovació pels càrrecs de batlle de Maria Àngels Moreno i Manel Santolària.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?