Sociedad
Política autonómica

Susana Mora demana al Parlament una llei de la Reserva de Biosfera

El president de la cambra autonòmica fa la primera visita protocolària al Consell de Menorca

Vicenç Thomas i Susana Mora coincidenixen en la necessitat d'una llei de la Reserva de Biosfera i modernitzar la de Consells Insulars. / CIMe

Mahón

La presidenta del Consell, Susana Mora, ha fet palès aquest dijous al president del Parelament balear, Vicenç Thomas,  la necessitat d'aprovar una llei de la Reserva de Biosfera per garantir la sostenibilitat en relació al medi ambient i permetre un creixement de l'economia sense malmetre l'entorn. Mora li ha fet la petició durant la visita protocolària de Thomas al Consell de menorca, la primera en aquesta legislatura.

La trobada també ha servit per a que es tractessin altres assumptes parlamentaris i sobre com aprofundir en la col·laboració institucional.  A més, ambdós presidents han coincidit en la necessitat d'una nova llei de consells insulars, que permeti una major participació de les institucions insulars en l'activitat legislativa.

Thomas ha incidit en que amb aquesta primera reunió es posen les bases per establir i consolidar mecanismes de col·laboració amb el Consell de Menorca, per acostar el Parlament a cada una de les illes que conformen l’arxipèlag balear i a la seva gent. Sobre la futura llei de Reserva de la Biosfera, el president del Parlament està segur que la seva tramitació generarà una nova norma que garantirà la compatibilitat de la preservació del medi ambient, el territori i el paisatge, amb el desenvolupament econòmic i social de Menorca.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00