Sociedad

L'Empordà fa balanç dels desperfectes dels aiguats de dissabte

La feina ara serà sobretot de particulars per tramitar compensacions amb les assegurances

Un carrer de Platja d'Aro aquest dissabte 21 de setembre / Cedida a l'ACN ACN

Castell-Platja d'Aro

Els municipis més afectats pels aiguats de dissabte a l'Empordà comencen a fer balanç dels desperfectes. A Platja d'Aro, la població més perjudicada, han rebut sobretot els particulars que hauran de tramitar possibles compensacions amb les assegurances.

L'alcalde de Platja d'Aro, Maurici Jiménez, ha explicat que els danys a la via pública, com talls de carreteres o arbres caiguts, ja estan resolts... i el que queda són sobretot comerços i soterranis on ahir hi va entrar l'aigua.

Maurici Jiménez, alcalde de Platja d'Aro

00:23

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000198844/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Recordem també que un home d'uns 30 anys va perdre la vida, quan dormia dins un baix a Platja d'Aro dissabte a la tarda. L'aigua que hi havia a la porta d'accés va entrar de cop dins el local i la víctima no va poder sortir. Van trobar el cos sense vida a quarts de 8 del vespre, després que una veïna denunciés la seva desaparició al voltant de les quatre de la tarda.

A altres punts, com Cadaqués o Palamós, ja han tornat a la normalitat. A Roses, però, per exemple, ahir Bombers i la Policia Local va treballar per retirar una pedra de grans dimensions que es va despendre com a conseqüència de les pluges.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00