Últimas noticias Hemeroteca

Miércoles, 22 de Enero de 2020

Otras localidades

"El PSC és la solució i el PSOE ha de ser la solució"

Aquest matí el primer secretari dels socialistes, Miquel Iceta ha passat pel programa per comentar l'escenari polític actual. Iñaki Gabilondo ha encetat l'entrevista: "Creu que la presència d'Errejón pot obrir un joc de pacte que no inclogui el govern de coalició com a conseqüència que es debiliti l'opció de Pablo Iglesias?

Iceta ha parlat de pactes i negociacions per la investidura, "no hi haurà un acord del PSOE amb Ciudadanos amb els termes que està plantejant Cs. El 155 permanent no existeix, és anticonstitucional i ja n'estic fins al barret. Amb aquesta política nosaltres no ens podem posar d'acord".

També ha anunciat que el partit mantindrà la candidatura de Manuel Cruz com a president del Senat, "no presentarem la meva, jo em centraré en les eleccions i poder arribar a ser President de la Generalitat" i ha afegit que "espera que els candidats a les eleccions vinents del 10 de novembre siguin els mateixos que els últims comicis.

Tanmateix ha parlat de la seva relació amb Pedro Sánchez i els presumptes plagis de Manuel Cruz, i ha donat la seva opinió sobre l'actitud del President Quim Torra i la pancarta de la Generalitat que demana la llibertat dels presos.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?