Últimas noticias Hemeroteca

Viernes, 18 de Octubre de 2019

Otras localidades

Els alcaldes del Pla d'Urgell exigeixen reformes a la A-2

En un manifest reclamen la construcció d'un tercer carril

Els alcaldes de la comarca del Pla d'Urgell exigeixen a Foment la construcció d'un tercer carril en la deteriorada Autovia-A2, per millorar la seguretat en aquesta via ràpida que registra de un accident diari de mitjana. Han fet un manifest on es defensen millores a l'autovia

RAFEL PANADÉS: "L'autovia s'ha quedat petita, ja fa 27 anys que es va fer i el tram lleidatà necessita una atenció pressupostària que ara no té" / MERCÈ MARCH (RÀDIO LLEIDA)

Després de 27 anys, diu el president del Consell Comarcal, Rafel Panadés, cal fer alguna cosa pel volum de trànsit que està acollint.

Recorda que és un dels principals corredors estratègics per al posicionament de sectors com l'agroalimentari. En el tram lleidatà s'ha passat de 46 accidents amb víctimes l'any 2010 a 74 aquest any. I cada cop que hi ha un accident, es produeixen cues kilomètriques.

La delegada del govern espanyol a Catalunya, Tere Cunillera, s’ha mostrat sorpresa pel manifest per que diu que els alcaldes ja tenien coneixement que Foment està fent estudis, i ha afegit que “fer alarmisme en aquest tipus de temes no és el millor camí”

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?