Últimas noticias Hemeroteca

Sábado, 19 de Octubre de 2019

Otras localidades

Un pol d'atracció per les grans companyies de creuers

El Port de Tarragona preveu que el canvi d'ubicació de la terminal de creuers incrementi el tràfic i el nombre de turistes. ho ha explicat el seu president, Josep Cruset, als micròfons del Soroll.

Josep Cruset als estudis de SER Tarragona. /

A principis d'any començaran les obres al Moll de Balears per acollir els creuers i convertir-se en la nova terminal a l'estiu del 2021. Amb aquest horitzó, les empreses aposten més per la Costa Daurada tal i com ha explicat als micròfons del Soroll el president de l'autoritat portuària, Josep Cruset: “hi ha companyies que abans ni ens agafaven el telèfon i que ara, un cop han conegut el projecte, estan mostrant molt d’interès”.

Fa tres estius que Tarragona és port base de Costa Cruceros, és a dir, els vaixells comencen i acaben a la ciutat el seu recorregut. Enguany es superaran en total els 110.000 creueristes.

La previsió és que a llarg termini hi hagi dues terminals de creuers: una al Moll de Balears pels turistes que volen visitar Port Aventura o el futur complex de Hard Rock, i per l'altra al Moll dels Prats pels turistes que vulguin gaudir d'història i patrimoni.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?