Sociedad

L'Aigua de Vilajuïga, a tot gas

Els nous propietaris de la finca esperen envasar fins a 5.000 ampolles cada dia

El director general de Aigua Vilajuïga, Joan Fornós, este miércoles / Cedida AIGUA VILAJUÏGA

Vilajuïga

La multinacional Grífols, del sector farmacèutic, va comprar fa dos anys Aigües de Vilajüiga i va salvar l'empresa d'un tancament que era imminent. En els últims mesos, els nous amos han comprat noves màquines i han rehabilitat els edificis d'aquesta empresa centenària.

Tenen en l'horitzó produir 2 milions de litres l'any que ve, i creuen que fluctuaran fins a un topall de 10 milions de litres, perquè produiran a demanda. El seu director general, Joan Fornós, diu que volen començar de zero de forma sostenible.

Joan Fornós: "La producció mai anava al límit de l'explotació permesa"

00:23

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000199005/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Ara hi ha 500 establiments on venen o serveixen Aigua de Vilajuïga. No es trobarà als supermercats, com passava abans, però es pot trobar en botigues gurmet, bodegues i restaurants de gamma mitjana-alta de Girona i altres punts de Catalunya.

Els nous propietaris han volgut fer un reset a l'empresa, després que el tancament fos sentit perquè era molt apreciada, especialment pels veïns del poble i diversos restaurants gironins.

Aigua de Vilajuïga és molt rica en liti i ha estat sempre relacionada amb la salut i el benestar.

En el mercat de l'aigua embotellada, l'aigua amb gas representa el 4% i, aquí dins, Aigües de Vilajuïga es posiciona com l'única que no té gas afegit.

David Parreño Mont

David Parreño Mont

Cubre información local en Ràdio Girona desde 2018. Graduado en Humanidades y Periodismo por la Universitat...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00