Aquí Cuní Ebre
Sociedad | Actualidad
CORREBOUS

El Parlament de Catalunya insta el Govern a prohibir els correbous

La cambra catalana ha donat llum verda a la Proposta de Resolució presentada pel grup En Comú Podem i que ha estat aprovada durant el debat de Política General amb 50 vots a favor, 61 abstencions i 17 en contra.

Ple del Parlament de Catalunya / Parlament

Tortosa

El Parlament de Catalunya ha aprovat aquest dijous en el debat de Política General  instar al Govern de la Generalitat que prohibeixi els correbous a Catalunya, sense excepcions.

Es tracta d'una proposta de resolució, presentada pel grup d'En Comú Podem i que el Parlament ha aprovat amb 50 vots a favor, 61 abstencions i 17 en contra. No han votat quatre diputats de la CUP que havien marxat de la sala després de la votació per rebutjar la presó incondicional als 7 membres del Comitè en Defensa de la República detinguts aquesta setmana.

Els quatre diputats ebrencs, Mònica Sales (PDECat), Lluís Salvador, Alfons Montserrat i Irene Fornós (ERC) han votat en contra. 

El Parlament debatia el tema arrel del recent incident a Vidreres, on un bou que es va escapar de la plaça va ferir 19 persones i va ser abatut a trets poc després per un policia.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00