Jueves, 22 de Octubre de 2020

Otras localidades

CORREBOUS

El Parlament de Catalunya insta el Govern a prohibir els correbous

La cambra catalana ha donat llum verda a la Proposta de Resolució presentada pel grup En Comú Podem i que ha estat aprovada durant el debat de Política General amb 50 vots a favor, 61 abstencions i 17 en contra.

Ple del Parlament de Catalunya

Ple del Parlament de Catalunya / Parlament

El Parlament de Catalunya ha aprovat aquest dijous en el debat de Política General  instar al Govern de la Generalitat que prohibeixi els correbous a Catalunya, sense excepcions.

Es tracta d'una proposta de resolució, presentada pel grup d'En Comú Podem i que el Parlament ha aprovat amb 50 vots a favor, 61 abstencions i 17 en contra. No han votat quatre diputats de la CUP que havien marxat de la sala després de la votació per rebutjar la presó incondicional als 7 membres del Comitè en Defensa de la República detinguts aquesta setmana.

Els quatre diputats ebrencs, Mònica Sales (PDECat), Lluís Salvador, Alfons Montserrat i Irene Fornós (ERC) han votat en contra. 

El Parlament debatia el tema arrel del recent incident a Vidreres, on un bou que es va escapar de la plaça va ferir 19 persones i va ser abatut a trets poc després per un policia.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?