Últimas noticias Hemeroteca

Martes, 19 de Noviembre de 2019

Otras localidades

La compra de KTM del 60% de la Gas Gas garanteix la continuïtat de l'empresa

KTM promet que mantindrà la producció i que a més desenvoluparà nous models des de la fàbrica de Salt

Fàbrica de motos Gas-Gas /

La compra de KTM del 60 per cent de la Gas Gas garanteix la continuïtat de l'empresa després que hagués de fer un ERO que afectava 128 treballadors. KTM promet que mantindrà la producció i que a més desenvoluparà nous models des de la fàbrica de Salt.

El fabricant austríac de motos KTM ha acordat comprar el 60 per cent de la marca Gas Gas, especialitzada en trial i enduro, per integrar-la a la seva cartera internacional. Un dels directius de KTM implicats en aquesta operació, Hubert Trunkenpolz, ha explicat a Ràdio Girona-SER Catalunya que mantindran la producció a Espanya: "Combinar les dues línies de productes d’empreses té molt de sentit".

Aquesta aliança d'empreses encara està pendent de ser aprovada per les autoritats antimonopoli, però de moment el grup KTM ha promès rellançar l'empresa i produir nous models des de la fàbrica de Salt -com motos de quatre temps i fins i tot bicis elèctriques-, després que que veiés abocada a un ERO l'any passat que ha afectat 128 treballadors.

L'empresa arrossegava un deute de 23 milions d'euros i les vendes havien baixat dels 39 milions el 2017 als 22 milions l'any passat.

KTM ja va intentar adquirir fa quatre anys Gas Gas, però els sindicats s'hi van oposar frontalment perquè creien que mouria l'empresa a l'Àsia. Ara, la mateixa KTM assegura en un comunicat que enfortirà la seva presència a Espanya.

Els nous amos, també han garantit que seguirà la producció dels models de moto elèctrica de la marca Torrot des de la fàbrica de Salt.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?