Últimas noticias Hemeroteca

Sábado, 23 de Noviembre de 2019

Otras localidades

Neymar va proposar al Barça renunciar als 43 milions si es comprometia per escrit a tornar-lo a fitxar

()

Neymar estava disposat a renunciar als 43 milions d'euros que reclama al FC Barcelona per la prima de renovació que el jugador va pactar al 2016 amb una condició: que el club deixés per escrit el seu compromís per tornar-lo a fitxar. Segons ha explicat Sique Rodríguez al 'Què t'hi jugues!', Neymar i els responsables del Barça, amb Josep Maria Bartomeu al capdavant, van estar en contacte permanent durant la tarda d'ahir a Barcelona per intentar arribar a un acord i evitar el judici. 

El brasiler i els seus advocats van insistir en la possibilitat de renunciar als diners que reclamava al FC Barcelona, sempre que el club es comprometés per escrit a fitxar-lo. No obstant, el jugador renunciaria actualment a aquesta xifra sabent que, en cas de produir-se la seva tornada, acabaria cobrant aquests 43 milions d'euros. Posar això per escrit era inviable, ja que Neymar té contracte amb el PSG i a més els auditors obligarien a provisionar ara la quantitat que, en un futur, es destinés al seu fitxatge.

Neymar, però, no ha estat present en la primera sessió del judici d'avui. El brasiler va arribar ahir per la tarda a Barcelona amb el seu pare i alguns amics. Per la nit va sopar amb Arthur i Leo Baptistao, i diversos testimonis el van veure de festa fins a altres hores de la matinada. Aquest matí ha agafat un vol de tornada a París.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?